Ceturtdien, 4. aprīlī, LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes Matemātiķis statistiķis bakalaura studiju programmas 3. kursa studentus apciemoja starptautiskā uzņēmuma Deloitte pārstāvji.

Deloitte sniedz revīzijas, nodokļu, juridiskos, konsultāciju un finanšu pakalpojumus valsts un privātajiem klientiem. Lāsma Priede īsi pastāstīja par uzņēmumu un aicināja studentus pieteikties uz vasaras kursiem, kuri šogad norisināsies no 1. līdz 4. jūlijam. Kaut arī kursu tēmas saistītas ar auditu un nodokļiem, to apgūšanai nepieciešams loģisks un analītisks prāts, tāpēc piedāvājums iesaistīties tiek izteikts arī matemātiķiem. Kursi paredzēti angļu valodā. Lai pārliecinātos, ka studenti saprot un būtu spējīgi iziet kursus, prezentācija norisinājās angļu valodā.

Tikšanās turpinājumā studentus ar jau pieminētajos kursos pieredzēto iepazīstināja Madara, kas iepriekšējā gadā pati bija piedalījusies līdzīgos vasaras kursos. Pēc kursu noslēguma izturīgākajiem un spējīgākajiem tiek piedāvāta prakse un darbs uzņēmumā Deloitte. Šāda iespēja tiek piedāvāta arī  FMOF studentiem. Vairāk informācijas par iespēju piedalīties vasaras kursos atradīsiet šeit.

Par Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti.

Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte ir Latvijas Universitātes akadēmiska pamatstruktūrvienība, kas izveidota akadēmiskās darbības organizēšanai sekojošās zinātņu nozarēs: fizikas un matemātikas nozarē, kā arī medicīniskās fizikas apakšnozarē.

Dalīties