Foto: Toms Grīnbergs, Latvijas Universitāte

Fizikas izglītības pētniecības katedra arī šajā mācību gadā organizēs ikmēneša seminārus fizikas skolotājiem, lai kopīgi pārrunātu aktualitātes vidusskolas izglītībā, risinātu fizikas uzdevumus un smeltos iedvesmu no komunikācijas ar kolēģiem un zinātniekiem. 

Aicinām pieteikties pirmajam fizikas izglītības semināram, kas norisināsies LU Zinātņu mājā sestdien, 21. septembrī, plkst. 10:00—13:30. 

Seminārs tiek organizēts LU Fizikas nodaļas attīstības projekta ietvaros. Projekta mērķis ir nodrošināt regulāru domu apmaiņu starp LU FMOF mācībspēkiem un fizikas skolotājiem par fizikas didaktikas jautājumiem, tajā skaitā fizikas satura un metodikas aktualizēšanu, veidojot Fizikas nodaļā fizikas metodiskā atbalsta kontaktpunktu. 

Pirmajā semināra iepazīstināsim ar aktualitātēm un šajā mācību gadā plānotajiem pasākumiem, kopā risināsim daudzveidīgus uzdevumus par mērījumu kļūdām, apspriedīsim, kādēļ nepieciešams veikt linearizāciju un kā to darīt, pārrunāsim veikmīgas un neveiksmīgas rīcības piemērus, organizējot skolēnu prasmju vērtēšanu. 

Saite uz pieteikšanos semināram: https://ej.uz/seminars_21sept

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc aicinām aizpildīt pieteikuma anketu līdz 18. septembrim. 

Detalizētā informācija par semināru tiks nosūtīta 19. septembrī dalībniekiem uz pieteikuma anketā norādīto e-pasta adresi. 

Projekta ietvaros 2024./25. mācību gadā paredzēts organizēt astoņus skolotāju seminārus (21. septembrī,  26. oktobrī, 9. novembrī, 7. decembrī, 11. janvārī, 8. februārī, 1. martā, 12. aprīlī).  

Jautājumus aicinām rakstīt ludmila.belogrudova@lu.lv vai zvanīt 29377619, Ludmila Belogrudova 

Dalīties