Vai zini, kas ir LU ORZN Studentu klīnika? Tā ir vieta, kur katru gadu Latvijas Universitātes Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas topošie redzes speciālisti – optometristi pieredzējuša un zinoša prakses vadītāja uzraudzībā veic redzes pārbaudi. Redzi pārbaudīt nāk ne tikai LU darbinieki un studenti, bet arī ikviens interesents - gan cilvēki gados, gan bērni.

Taču ir lietas, kas nolietojas un saplīst, jo Studentu klīnikā redzi pārbauda vairāk kā 500 cilvēki gadā. Lai kopīgiem spēkiem varētu atjaunot sīko inventāru un bezmaksas redzes pārbaudes sniegt vēl ilgi, piedalies skiču konkursā un izveido dizaina skici mūsu Ziedojuma stūrītim.

Kas Tev jāpaveic?

Jāuzzīmē brīnišķīgi skaista un uzmanību piesaistoša ziedojumu vietas skice un tā jānosūta pdf formā uz e-pastu optometrija@lu.lv. Neaizmirsti pierakstīt savu vārdu, uzvārdu un kontakttālruni, lai uzvaras gadījumā varam ar Tevi sazināties.

Kas jāņem vērā?

Attēlā pa kreisi ir plānotās ziedojuma vietas esošais izskats. Izmantojamā daļa ir 70 cm plata un aptuveni 2,5 m augsta. Tā ir betona siena ar pieslēguma vietu elektrībai apakšējā daļā un ar pieslēgumu internetam augšējā daļā. Skicē arī jāieplāno vieta, kur un kā pielikt ziedojuma termināli, lai to varētu viegli sasniegt dažāda auguma cilvēki (termināla izmēri salīdzināti ar kredītkartes lielumu – skat. 1.att. pa labi). Ziedojuma stūrītī jāieplāno vieta LU (https://www.lu.lv/par-mums/zimols/logotipi-un-sagataves/) un LU fonda (https://www.fonds.lv/par-mums/zimols/logotipi/)  logo.

 

  

1.att. Pa kreisi plānotā vieta ziedojuma termināla uzstādīšanai – iezīmēta ar sarkano rāmīti; attēlā pa labi – plānotais ziedojuma termināls.

 

Skiču iesniegšanas termiņš 21.aprīlis plkst. 23.59.

Iesniegtos darbus izvērtēs LU fonda un LU Optometrijas un redzes zinātnes nodaļas izveidota komisija. Uzvarētāja paziņošana 2.maijā.

Piesakies un nenokavē! Varbūt tieši Tu būsi uzvarētājs!

Un protams, esi laipni aicināts pie mums pārbaudīt redzi vismaz reizi gadā!

Dalīties

Saistītais saturs