No 8. līdz 12. aprīlim Latvijas Universitātē, tajā skaitā, Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē norisināsies pasākums “Studenta kurpēs 2019”, kas ik gadu vidusskolēniem dot iespēju iepazīt studiju dzīvi un izvēlēties sev piemērotāko studiju virzienu.

Pavasaris, kā ierasts, īpaši satraucošs ir vidusskolēniem, kam ne vien pēc iespējas labāk jāpabeidz skolas gaitas, bet arī jāpieņem atbildīgais lēmums par turpmāko izglītības ceļu. Lai šo izvēli padarītu vieglāku, universitātes un citas organizācijas rīko pasākumus, kas skolēniem ļauj izzināt sevi un vieglāk izdarīt atbildīgo izvēli.

Viens no šādiem pasākumiem ir “Studenta kurpēs 2019”, kura laikā skolēni no visas Latvijas viesosies Latvijas Universitātes fakultātēs, tajā skaitā Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte, lai vienu dienu pavadītu kopā ar studentiem, piedaloties studiju procesā - lekcijās, semināros, laboratorijās un praktiskajos darbos, kā arī tiekoties ar mācībspēkiem. Tā ir lieliska iespēja jauniešiem gūt priekšstatu par studiju procesu, studiju programmām un to saturu, mācībspēkiem, mācību telpām un ārpus studiju aktivitātēm Latvijas Universitātē.  

Studentu pieteikšanās dalībai pasākumā jau noslēgusies, taču skolēnu pieteikšanās turpinās vēl līdz 31. martam, dodot iespēju jau pavisam drīz "iekāp kāda fizikas, optometrijas vai matemātikas studenta kurpēs" un paviesoties jaunajā FMOF mājvietā – LU Akadēmiskā centra Zinātņu mājā!

Vairāk informācijas par pieteikšanos atradīsiet šeit vai Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes tīmekļa vietnē.

Par Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāti.

Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte ir Latvijas Universitātes akadēmiska pamatstruktūrvienība, kas izveidota akadēmiskās darbības organizēšanai sekojošās zinātņu nozarēs: fizikas un matemātikas nozarē, kā arī medicīniskās fizikas apakšnozarē.

Dalīties